OBS. Lägg märke till att utställningen av avslutad och tiden för att lämna synpunkter är passerad.

Utställning för Västkustbanan

Ödåkra byaförening har under nära 30 år bevakat de olika planer som funnits för järnväg genom Ödåkra. Nu pågår utställning och sista chansen att lämna synpunkter – något föreningen med framgång gjort under processen.

Vi vill därför be alla medlemmar att ägna en stunds eftertanke på vad som kan förbättras och vara till nytta för oss i Ödåkra under byggtiden och därefter.

Besök utställningen som pågår fram till den 11 oktober eller läs mer på projektets hemsidor hos Helsingborg stad och Trafikverket.

Öppettider på Ödåkra Bibliotek
Måndagar 14 – 19
Tisdagar 10 – 13
Torsdagar 10 – 12 samt 14 – 17
Lördagar 10 – 13

Öppettider på Stadsbyggnadsförvaltningen
Vardagar 8 – 16:30

Vi efterlyser nu fler synpunkter av allmänt intresse för oss som bor och lever i Ödåkra. Planerna påverkar oss alla för generationer framåt. Skicka gärna dina synpunkter direkt till Helsingborg stad, men maila dem gärna även till oss i Byaföreningen på foreningen@odakraby.se.

Glöm inte att skriva ditt namn, telefonnummer, adress och ev fastighetsbeteckning om det är relevant. Föreningen kommer att redigera vårt tidigare utförliga svar som vi lämnade under samrådsprocessen och komplettera med eventuella nya synpunkter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *